Appartement huren: niet meer beschikbaar Gamerslagplein in Arnhem

  • 60 m2
  • 2 kamers
  • 15 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Arnhem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Gelegen in Arnhem ligt dit prachtige appartement aan de Gamerslagplein. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 80 m2. De Gamerslagplein is gelegen in de buurt Winkelcentrum Presikhaaf. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt.

Het appartement heeft twee slaapkamers, een ruime woonkeuken, een recent gerenoveerde badkamer en een balkon. Ook zit er een berging bij dit appartement in de flat. De flat beschikt over een lift.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Arnhem, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Bijzonderheden:
Beschikbaarheid: Per direct
Huurprijs: €940,- per maand excl. g/w/l
Voorschot stookkosten: €75,- per maand
Waarborgsom: €940,-
Minimale huurperiode: 12 maanden
Aantal slaapkamers: 2
Oppervlakte: 80m2
Huisdieren: niet toegestaan

Ben jij enthousiast geworden na het zien van deze foto's? Maak dan alvast een leuke motivatie brief met een foto van jezelf erbij en mail deze naar Yvon@bmvastgoed.nl. Misschien zien wij elkaar dan binnenkort bij de bezichtiging!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Arnhem
Wijk/buurt: Winkelcentrum
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart