Appartement huren: Gele Rijders Plein in Arnhem

  • 78 m2
  • 2 kamers
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Arnhem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

LOFT APPARTEMENTEN ARNHEM

NOG 2 APPARTEMENTEN VRIJ, NAMELIJK 16-1 EN 16-5!

Centraal wonen in Arnhem
Dan zit je perfect op het prachtige Gele Rijders Plein. Het Gele Rijders Plein ligt midden in het centrum van de hoofdstad van Gelderland. Hier wordt wonen beleven. 15 loftappartement worden hier gecreëerd welke in twee fases worden opgeleverd. De eerste fase van 10 loftappartementen worden verwacht augustus 2020 gereed te zijn!

Zie jij jezelf al wonen in de loft appartementen aan het Gele Rijders Plein?
Dan hebben we goed nieuws voor je, want wij zijn al bijna klaar met de eerste fase van 10 luxe loft appartementen! Complete gebruiksklare 2- en 3-kamerappartementen van 50m2 tot 97m2. De tweede fase bestaat uit 5 woonruimtes welke opnieuw compleet gebruiksklaar en vol luxe opgeleverd worden. Dit zijn 2- en 3-kamerappartementen van 61m2 tot zelfs 142m2.

Of je nu een starter, young professional, volwassene of senior bent in een één-, tweepersoonshuishouden of met een gezin, deze woonruimtes zijn geschikt voor iedereen!

Deze design woonruimtes zullen van alle moderne gemakken worden voorzien. Een heerlijke woon- en leefomgeving in het centrum van Arnhem. Daarbij zit er een parkeergarage onder het appartementencomplex welke te betreden is met een autolift. Het is prachtig wonen in deze luxe design loft appartementen!

Loft Appartementen Arnhem ligt op een ideale locatie in het noorden van het centrum van Arnhem. Alle belangrijke voorzieningen liggen binnen handbereik. Het openbaar vervoer stopt aan het plein en daarbij ligt het centraal station op 1km afstand. Omdat het appartementencomplex in het centrum ligt zijn natuurlijk verschillende winkels, restaurantjes, supermarkten, kortweg verschillende recreatie- en ontspanningsmogelijkheden in de buurt. Dit prachtige authentieke pand ‘Het Vrije Volk’ wordt compleet getransformeerd naar loft appartementen.

Voor meer informatie, zoals prijzen, of het inschrijven graag mailen!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Arnhem
Wijk/buurt: Centrum
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gestoffeerd
Huisgenoten: Meer dan 5
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Eigen woonkamer
Afvalstoffenheffing
Eigen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Gedeeld terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Professional Starter Student Werkzoekende
Tonen op kaart