Apartment for rent: Gele Rijders Plein in Arnhem

  • 78 m2
  • 2 rooms
  • 26 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Arnhem. You can contact the advertiser if you have any questions.

LOFT APPARTEMENTEN ARNHEM

NOG 2 APPARTEMENTEN VRIJ, NAMELIJK 16-1 EN 16-5!

Centraal wonen in Arnhem
Dan zit je perfect op het prachtige Gele Rijders Plein. Het Gele Rijders Plein ligt midden in het centrum van de hoofdstad van Gelderland. Hier wordt wonen beleven. 15 loftappartement worden hier gecreëerd welke in twee fases worden opgeleverd. De eerste fase van 10 loftappartementen worden verwacht augustus 2020 gereed te zijn!

Zie jij jezelf al wonen in de loft appartementen aan het Gele Rijders Plein?
Dan hebben we goed nieuws voor je, want wij zijn al bijna klaar met de eerste fase van 10 luxe loft appartementen! Complete gebruiksklare 2- en 3-kamerappartementen van 50m2 tot 97m2. De tweede fase bestaat uit 5 woonruimtes welke opnieuw compleet gebruiksklaar en vol luxe opgeleverd worden. Dit zijn 2- en 3-kamerappartementen van 61m2 tot zelfs 142m2.

Of je nu een starter, young professional, volwassene of senior bent in een één-, tweepersoonshuishouden of met een gezin, deze woonruimtes zijn geschikt voor iedereen!

Deze design woonruimtes zullen van alle moderne gemakken worden voorzien. Een heerlijke woon- en leefomgeving in het centrum van Arnhem. Daarbij zit er een parkeergarage onder het appartementencomplex welke te betreden is met een autolift. Het is prachtig wonen in deze luxe design loft appartementen!

Loft Appartementen Arnhem ligt op een ideale locatie in het noorden van het centrum van Arnhem. Alle belangrijke voorzieningen liggen binnen handbereik. Het openbaar vervoer stopt aan het plein en daarbij ligt het centraal station op 1km afstand. Omdat het appartementencomplex in het centrum ligt zijn natuurlijk verschillende winkels, restaurantjes, supermarkten, kortweg verschillende recreatie- en ontspanningsmogelijkheden in de buurt. Dit prachtige authentieke pand ‘Het Vrije Volk’ wordt compleet getransformeerd naar loft appartementen.

Voor meer informatie, zoals prijzen, of het inschrijven graag mailen!

Read more with an subscription!

General information

City Arnhem
District/Neighbourhood: Centrum
Register municipality: Yes
Status: Decorated
Housemates: More than 5
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Private living room
Waste surcharge
Private balcony
Smoking inside
Fire extinguisher
Private parking space
Private dryer
Shared bicycle storage
Free parking
Pets allowed
Housing benefits
Intercom
Elevator
Bath
Fire alarm
Cleaning service
Shared terrace
Garden
Dishwasher
Tumble dryer
Washing machine
Water board taxes

Preferred tenant

Minimum age: Doesn't matter
Maximum age: Doesn't matter
Gender: Doesn't matter
Status: Professional Starter Student Job seeker
Show on map