Appartement huren: niet meer beschikbaar Matenalaan in Arnhem

  • 70 m2
  • 2 kamers
  • 15 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Arnhem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Mooi gelegen 3-kamer appartement met balkon over de volle breedte op het zonnige zuid- westen. Zo kunt u tot ’s avonds laat van de ondergaande zon genieten. Het balkon is voorzien van een zonnescherm. Het appartement is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas. Op de begane grond is een eigen berging met elektra en een gemeenschappelijke fietsenberging. Een uniek aspect van dit complex is dat de brievenbussen zich bevinden op de etage zelf en niet op de begane grond. Dus voor het halen van je post hoef je niet helemaal naar beneden.

INDELING:
Begane grond: eigen aparte berging, centrale fietsen berging, centrale entree met intercominstallatie, lift.
Appartement: hal/entree met meterkast; gang met ruime diepe bergkast; toilet; aparte ruime keuken met diverse inbouwapparatuur; badkamer met douche en vaste wastafel; 2 slaapkamers waarvan 1 bij de woonkamer is getrokken, lichte woonkamer met toegang naar het balkon.

LOCATIE
De gewilde wijk “Over het Lange Water” is een typische groene wijk in Arnhem Noord die zich kenmerkt door de ruime opzet van de wijk met brede singels, straten, plantsoenen en parken. Zodoende is er voldoende parkeergelegenheid en ruimte om te wandelen of te sporten. Diverse scholen, openbare voorzieningen, sportvoorzieningen en het openbaar vervoer zijn op korte afstand bereikbaar. Het nabij gelegen winkelcentrum Presikhaaf is onlangs geheel gerenoveerd. Hier zijn winkels als Hema, Blokker, Kruidvat, diverse kledingzaken en maar liefst drie grote supermarkten te vinden.
Nog een ander belangrijk voordeel is de uitstekende ligging ten aanzien van diverse uitvalswegen en autobanen (o.a. A12, A50 en A15). Het gezellige centrum van Arnhem is binnen 10 autominuten bereikbaar. Deze tegen Velp en de Veluwezoom aangelegen wijk is niet voor niets geliefd bij haar bewoners en woningzoekers.

BIJZONDERHEDEN:
* Schitterend uitzicht
* Zonnig balkon met zonnescherm op het zuidwesten
* Zeer net en goed onderhouden appartementencomplex
* Gunstige locatie
* Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing
* Elektra vernieuwd
* Voorzien van vlizo-behang
* Laminaatvloeren
* Ruime parkeergelegenheid

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Arnhem
Wijk/buurt: Over het lange Water
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart