Appartement huren: niet meer beschikbaar Velperweg in Arnhem

  • 128 m2
  • 3 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Arnhem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Droom je van wonen op grote hoogte met een adembenemend uitzicht?

Ontdek jouw nieuwe thuis in het prestigieuze High Park! Dit schitterende appartement van 128 m2, gelegen op een indrukwekkende 11e verdieping, biedt je een ongeëvenaarde woonervaring in Arnhem. Waar ooit de kantoren van de Postbank/ING stonden, schittert nu een architectonisch hoogstandje: een volledig getransformeerd, modern en stijlvol complex met 12 woonlagen en een panoramisch uitzicht over de stad.

Stap binnen in een wereld van luxe en comfort. De ruime hal leidt je naar een lichte woonkamer met een prachtige open keuken, perfect voor gezellige avonden en culinaire avonturen. Geniet van het uitzicht door de gevelhoge ramen of vanaf je eigen balkon.

Ruimte en comfort gaan hand in hand. Met twee lichte en ruime slaapkamers, waarvan de grootste een royale walk-in closet heeft, word je elke ochtend wakker met een weids uitzicht over de Velperweg. Praktisch gemak is ook gedacht: twee inpandige bergingen bieden alle opslag die je nodig hebt, waarbij de grootste ook dient als waskamer. En voor die extra opslag? Er is een externe berging direct tegenover het appartement op dezelfde verdieping.

Parkeren? Geen zorgen! Bij dit appartement horen ook twee eigen parkeerplekken, zodat je altijd gemakkelijk en dichtbij kunt parkeren.

High Park is niet alleen een woning, maar een lifestyle. Gelegen in het hart van Arnhem, met het modekwartier om de hoek en een toekomstig landschapspark als je achtertuin. Of je nu zin hebt in een avondje uit, een dagje winkelen of een wandeling in het park, alles ligt binnen handbereik.

Bijzonderheden:

- Beschikbaar vanaf 1 november 2023
- Huurprijs € 1.995,- inclusief voorschot warmtepomp
- Je moet zelf een contract afsluiten voor elektra en water
- Waarborgsom: € 3.500,-
- Huurperiode minimaal 12 maanden
- Wij zijn hiervoor op zoek naar een werkende persoon of stel
- Roken en huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Klaar om verliefd te worden op je nieuwe thuis? Neem snel contact met ons op voor een bezichtiging!

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Arnhem
Wijk/buurt: Velperweg-Noord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart