Appartement huren: niet meer beschikbaar Parkstraat in Arnhem

  • 87 m2
  • 3 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Arnhem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Dit prachtige herenhuis is ontworpen in een unieke en elegante stijl die een monumentale uitstraling heeft. Het is een rijksmonument met een rijke geschiedenis en is getransformeerd naar zeven hoogwaardige appartementen met een zeer luxe afwerking. Gelegen in de gewilde wijk Spijkerkwartier, op loopafstand van het bruisende centrum van Arnhem, biedt dit object de perfecte combinatie van rust en levendigheid.

Diverse bus- en treinverbindingen zijn gemakkelijk te bereiken vanuit de directe omgeving, waardoor dit herenhuis niet alleen prachtig, maar ook zeer goed gelegen is. Het herenhuis, dat gebouwd is rond 1880, verkeert in een uitstekende staat van onderhoud en is indrukwekkend vanwege de vele bewaard gebleven authentieke kenmerken. Zo zijn onder andere het trappenhuis, de paneeldeuren en de ornamenten stucplafonds nog in hun oorspronkelijke staat te bewonderen.

Al met al is dit een unieke kans om te wonen in een historisch en prachtig monumentaal pand dat is omgetoverd tot hoogwaardige appartementen met een luxe afwerking. De combinatie van de uitstekende locatie en de authentieke kenmerken maken dit herenhuis tot een uniek en waardevol pand.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Arnhem
Wijk/buurt: Spijkerbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart