Appartement huren: niet meer beschikbaar J.P. Heijestraat in Arnhem

  • 113 m2
  • 4 kamers
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Arnhem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

DEZE WONING IS ONDER OPTIE EN KAN NIET MEER BEZICHTIGD WORDEN
INSTAPKLAAR - VOLLEDIG GERENOVEERD - 3 SLAAPKAMERS - PENTHOUSE - CENTRUM - DE PETERSBERG - WOW FACTOR!
Bent u op zoek naar een volledig gerenoveerd top floor appartement waar u niets meer aan hoeft te doen voordat u erin trekt? Onlangs is dit prachtige pand volledig op de schop gegaan en hebben de eigenaren dit pracht appartement neergezet. De karakteristieke details zijn gebleven en het comfort is toegevoegd.
Het sfeervolle appartement is onderdeel van het markante gebouw 'De Petersburg' en is klaar voor de eerste bewoners.

De Petersberg ligt op een toplocatie voor wie houdt van alles wat de stad te bieden heeft. Je hebt alles bij de hand, van voorzieningen tot natuur. Je woont precies op de rand van verschillende leuke wijken zoals Klarendal, Onder de Linden, Sint Marten en Sonsbeekkwartier. Een stadse omgeving met nog die ouderwetse volkse touch. Het grote voordeel van een centrum-wijk? Alle voorzieningen zijn dichtbij! In de directe omgeving van De Petersberg zijn basisscholen, speeltuinen, sportvoorzieningen, supermarkten, eetgelegenheden en buurtwinkels. Ook het openbaar vervoer is in deze buurt prima in orde. Met 10 minuten lopen ben je op station Velperpoort en met 20 minuten op Arnhem CS.

Indeling:
Dit appartement is gelegen op de bovenste verdieping. Den entree deel je met 1 ander appartement. Het appartement zelf beslaat de hele tweede verdieping. De woonkamer ligt aan de voorzijde waardoor de torentjes de blikvangers van de ruimte zullen zijn. Uniek!

Je hebt een aparte eetkeuken met lekker veel ruimte, een royale hal en drie slaapkamers. De grootste slaapkamer is ruim 20 m2 en zelfs de kleinste kamer is groot genoeg voor een tweepersoonsbed. Of wat dacht je van een royale walk-in closet of studeerkamer? Uiteraard heb je ook een badkamer en een apart toilet. De totale woonoppervlak is ca. 113 m2.

De woning is compleet geschilderd, voorzien van een nieuwe PVC vloer, volledig nieuwe raambedekking en binnenkort is er ook beschikking over een gezamenlijke fietsenstalling.

Bijzonderheden:
- Gunning eigenaar
- Je bent de eerste bewoner!
- Te huur voor lange periode (minimaal 12 maanden)
- De woning wordt verhuurd inclusief afschrijving stoffering a € 50,-- per maand, totaal is de huurprijs dan ook € 1.225,-- per maand
- Gas, water, elektra, tv, internet en gemeentelijke belastingen dien je zelf te regelen
- De waarborgsom bedraagt één maand huur a € 1.225,--

Nieuwsgierig naar deze woning of wilt u meer informatie over andere woningen? Neem contact op met RvE Wonen via info@rvewonen.nl

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Arnhem
Wijk/buurt: Onder de Linden
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart