Appartement huren: niet meer beschikbaar Graaf Lodewijkstraat in Arnhem

  • 116 m2
  • 3 kamers
  • 18 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Arnhem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Tijdelijk te huur: Zeer nette en ruime gestoffeerde bovenwoning.

Zeer nette en ruime gestoffeerde bovenwoning met een zeer grote slaapverdieping met mogelijkheden voor drie slaapkamers (nu twee slaapkamers en een open gedeelte). De originele balklaag is in zijn geheel teruggebracht en geeft een warm en sfeervol gevoel. Verder is de woning technisch helemaal onder handen genomen en zijn het toilet en de badkamer vervangen. De keuken is in landelijke stijl gemaakt.

Indeling: Begane grond:
Entree met trapopgang en kelder.

1e verdieping: Ruime bovenhal met toilet en toegang tot de in stijl gebrachte keuken met een nog deels originele keuken. Vanuit de keuken heb je toegang tot het balkon. Royale woonkamer en-suite voorzien van een echte houten vloer en openslaande deuren naar het balkon. De oude en-suite paneeldeuren geven de woonkamer dat heerlijke authentieke gevoel. In de woonkamer is een separate studeer / hobby nis.

2e verdieping: Loftachtige grote open ruimte die momenteel in gebruik is als slaapruimte. Tevens zijn er 2 slaapkamers van goed formaat en is er een moderne badkamer met douche, wastafel en een 2e toilet. Het platte dak is van buitenaf geïsoleerd waardoor de balken prachtig in het zicht komen.

Locatie: De aantrekkelijke ligging nabij het gezellige stadscentrum wordt mede versterkt door de nabijheid van de diverse uitvalswegen alsmede het centraal station. Ook de ligging nabij het prachtige Sonsbeekpark samen met de authentieke karakteristieke herenhuizen in de directe omgeving maken dit plekje tot misschien wel de mooiste woonomgeving van Arnhem. De wijk “Sonsbeek” heeft in Arnhem-Noord een zeer gunstige ligging en is een zeer populaire wijk onder woningzoekenden. De directe omgeving, met overwegend prachtige karakteristieke huizen, is gebouwd omstreeks 1900 – 1935.

Bijzonderheden:

- Maximale huurperiode: 6 maanden
- Wordt leeg opgeleverd (eventueel gedeeltelijk gemeubileerd)
- Zeer geliefde locatie;
- Ruime bovenwoning;
- Veel authentieke elementen;
- Plat dak vervangen in 2003 en toen ook geïsoleerd;
- Nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing;
- Electra geheel vervangen;
- Verwarming via combi ketel uit 2015;
- aanvaarding per direct

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Arnhem
Wijk/buurt: Graaf Ottoplein e.o.
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart