Appartement huren: niet meer beschikbaar Terneuzenstraat in Arnhem

  • 70 m2
  • 2 kamers
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Arnhem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Goed onderhouden, fris en praktisch ingedeeld appartement met heerlijke tuin.

Deze benedenwoning is de afgelopen jaren goed onderhouden. Recent werd de woning volledig voorzien van, deels, elektrische rolluiken aan de zuidzijde. In de zomermaanden bijzonder praktisch om de warmte buiten te houden. Ook het raam naast de voordeur is voorzien van een rolluik.
Ook wanden, vloeren, kozijnen, ramen en deuren zijn recent geschilderd, vervangen en netjes op orde. De keuken, het sanitair en de gehele afwerking verkeren in keurig nette staat. In de gang is een bijzonder praktische werkruimte, met elektra, aanwezig. Momenteel staan hier de magnetron, de extra vriezer en koelkast opgesteld. In de onderbouw is een eigen berging beschikbaar.

De sfeervolle tuin is deels bestraat, voorzien van schaduwplekjes en voorzien van een tuinhuis. Ook is er een achterom aanwezig. De tuin is ruim 40 vierkante meter groot.

De praktische ligging:
Een boodschap vergeten? Geen probleem als je vrijwel naast winkelcentrum DE LAAR OOST kunt wonen. Binnen dit centrum zijn tal van winkels aanwezig voor de dagelijkse boodschappen en luxe gemak. Een nog ruimer winkelaanbod tref je aan in winkelcentrum Kronenburg.

Bereikbaarheid:
Binnen enkele minuten is de A325 bereikbaar. Hiermee zijn ook de snelwegen zoals de A50, de A12 en de A15 snel bereikbaar. Ook het openbaar vervoer is binnen de wijk ruim beschikbaar.

Onderhoud:
Het onderhoud van de woning is centraal geregeld en goed op orde. Het geheel staat strak in de verf. Vanuit de vereniging van eigenaren is het onderhoud planmatig geregeld.

Indeling
Entree, gang, werkkast met CV ketel, berging, toilet, slaapkamer met en suite badkamer.

Vanuit de centrale hal is de woonkamer, keuken bereikbaar.
De tweede slaapkamer is aan de tuinzijde gelegen en toegankelijk via de woonkamer.

Tuin
De tuin is gesitueerd op het Zuidwesten en heeft een achterom.
De tuin is deels bestraat en ruim 40 vierkante meter groot.

Interesse? Maak dan een account aan en plan een bezichtiging in.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Arnhem
Wijk/buurt: De Laar-Oost
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart